Что значит женское целомудрие??

Вчера смотрела одну передачу, где рассказывали о восстановлении девственности. Это сейчас очень модно… и очень востребовано. Интересно мнение и парней и девушек… насколько для вас важна непорочность девушки???
Девственность — подарок девушки своему единтсвенному, или признак невостребованности у мужчин?

22 коментарі

Андрій Круглашов
Любопытную тему Вы затронули…
Тут явно необходим развернутый комментарий.

В чем я точно уверен, что девственность НЕ восстанавливаеться. А если и востанавливается, то явно не путём наращивания плевы.

Ведь Вы сами говорите о символическом значении девственности, а не о наличии/отсутвствии физических её признаков :) Ведь у многих танцовщиц нет сей девственной плевы.

Но сама постановка вопроса «Девственность — подарок девушки своему единтсвенному, или признак невостребованности у мужчин?» не оставляет поля для выбора. Не надо загонять себя в или/или…

В моём случае (я женат, чему несказанно рад) я сказал бы первое… Но делать из девственности культ не стоит. И тем более рассуждать о непорочности/порочности. Это уже просто мрак. Порочность не в налиии/отсутствии девственности а в качестве отношений с людьми.

Как по мне — девственность это не что-то сверхценное, но и тем более не порок, от которого нужно поскорее избавляться. И потерять её можно только раз. Поэтому, важнейший вопрос — с кем?
Ответ, который я бы дал своей будущей дочери, если бы она спросила был бы таков:
«с тем, кого бы ты хотела видеть отцом ваших детей».
Олександра Шовкун
но, зачастую, это случается, не с тем кто будет отцом детей девушки!!!
Андрій Круглашов
никто и не может знать на перёд. Вопрос в том, хотела бы она увидеть его в роли отца своих будущих детей.
Лілія Шутяк
Якби дівчата втрачали цноту тільки з тими, кого хотіли б бачити батьком своїх дітей, то вони її взагалі б не втратили!
Андрій Круглашов
Ну, я лише поглибив поняття «подобається». Адже ми — організми біологічні. І дівчина, прагнучи зайнятись сексом вперше, все ж несе в собі досвід тисяч поколінь самичок свого роду, яким подобалися/не подобалися певні самці-чоловіки.
Звісно, якщо суть не в отриманні задоволення через тілесну близькість, а у прагненні «тупо збити...», ну, тоді у мене немає рецептів… Хоча рецептів немає в принципі.
Володимир Антонюк
Ми істоти соціо-біологічні — це якщо вірити, що пращури були мавпами. А ось якщо вважати, що ми творіння Божі — то тоді ващє ;)). І вотцево самочки /самці, ну якось зовсім по тваринячому
Андрій Круглашов
Не хочу переводити тему в русло полеміки креаціонізму з еволюціонізмом.
Для мене визнання нас творіннями Божими ніяк не заважає бути соціально-біологічними істотами. Немає суперечності. А від мавпи чи від великого вибуху — це питання точки відліку, якщо слідувати причинно-наслідковій логіці.
Володимир Антонюк
згоден — міняти цю тему шкода ;). Лиш зауважу, що і Бог і вибух — це питання віри. Все. Десь на іншій гілці по-розважаємось з цього приводу. Тут у людини наразі важливіші проблеми.
Тадеуш Новіцкі
Згоден із вами, пані Лілія! Дуже влучно!
Лілія Шутяк
дякую… взагалі-то це складне питання… у кожної дівчини ЦЕ відбувається по-різному і з лише їй відомих мотивів…
Володимир Антонюк
Ага. Вот вона захоче, що б батьком її дітей був би… ну наприклад… ну, якийсьь геній, а він і в мозгу немає розмножаца на цьому періоді. Так що ж, страждати малявочці? Як далі жити? Хотіла… Чомусь любові немає. На жаль.
Андрій Круглашов
Володя, я не про те.
Кожен з ким спить дівчина — потенційний батько, хай навіть з імовірністю в 0.01%, якщо звісно вона не збирається робити аборт за абортом.
Річ не в тім, щоб шукати когось, від кого хотіла б завагітніти.
А у тім, щоб відчути — чи можеш уявити цього хлопця в ролі батька ваших дітей. Бо тут немає жодної фантастики.
Олег Рой
Разные времена — разные интересы…
В том числе и разные люди. Для одних это вопрос важный, а других он не интересует…

Как мне кажется девушка не будет задавать парню вопрос, мол «Тебе бы хотелось, чтобы я была девственной?» А если и да, то посмотреть на лицо парня в этот момент очень интересно :)
Сусанна Бугай
це проблема більш психологічного характеру, ніж фізіологічного…
Так само, як зрада — може бути фізичною, а може бути моральною… Та моральна, як на мене, більш болючіша…
Олег Барасій
як на мене, вимагати незайманості ми, чоловіки, у жінок не маємо права, бо, чомусь, вони так гостро цього в нас не потребують! чого вони, чиї права і так пригнічуються ще й не можуть мати права на вільне користування своїм тілом?
і не може дівчина народитись вже зі знанням імені того, хто дійсно їй призначений і того хто дійсно поставить питання руба:«так! або ти — незаймана, або нам не по-дорозі!» і тримати це лише для нього одного! і, до речі, а якщо такий з'явиться десь аж у сорок років? так що ж, не займатись сексом до посивіння?..
Надія Григоренко
згодна на всі 100% і навіть не маю чого добавити!))
Тадеуш Новіцкі
Останній коментар доречний в усіх відношеннях. Насправді, хіба багато хто з чоловіків переймається незаманістю партнерки? А якщо і так, то це прояв егоїзму та певних комплексів.
Тим більше, що жінка дійсно хіба питає про незаманість чоловіка?
Не знаю, як кому, але ДУЖЕ переважна більшість чоловіків, з якими я спілкувався, навпаки, не хотіла б мати справу із незайманою партнеркою. По-перше, це певна відповідальність і сам процес дефлорації психологічно не кожен може осилити. А, по-друге, все ж таки партнерка із певним досвідом сприймається чоловіками ближче, аніж та, яка ще поняття про статевий акт не має
Алёна Алексеева
«или признак невостребованности у мужчин»
Вряд ли следует говорить о невостребованности. Скорее, девушкой, которая не спешит расставаться с девственностью, руководят какие-то моральные нормы, привитые воспитанием.
Но, ожидая своего суженого и храня девственность для него, не всегда достигнешь желаемого результата. Ведь самое главное здесь — совместимость партнёров в интиме. Можно любить друг друга, а в сексе не подходить друг другу по определённым причинам. ТОгда и в любви между ними рано или поздно может наступить непреодолимый кризис
Галина Дичковська
Девственность і Целомудрие поняття НЕ ТОТОЖНІ.
По українськи: Дівочість і Цнота(Чеснота) — також НЕ ТОТОЖНІ.
Нажаль суспільство не розуміє понять Целомудрие і Цнота і підмінює їх матеріально-фізично-відчутним поняттям дівочої пліви.
Тут чоловіки дуже так ліберально балакають, що їм це не суттєво, але чомусь це «очень востребовано».
Насправді будь-якому чоловікові потрібна жіноча не-зрада, що часто також прирівнюється до цноти.
Целомудріє=Цнота=Цілісність.
Здатність жінки бути цілісною, чесною=правдивою=мудрою.
Володимир Карагяур
«Насколько важана непорочность девушки» — непорочность как по мне вообще строго психологичкий и воспитательній «термин» а не физический. Девушка могла заниматься сексом например со своим первім парнем, но разлюбила и со временем нашла другоо которого полюбила. Да она много раз занималась уже сексом но с одним человеком и можно ли ее назвать порочной если в міслях она не такая.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте